WIJKENLOPEN.NL

Inschrijving

Advertenties

Kosten voor 1 loop zijn € 4,50 zonder medaille en € 5 met medaille.
U kunt zich ter plekke vanaf 18.30 uur inschrijven. Liever niet in de rij wachten? Voorinschrijving met stempelkaart is ook mogelijk net als eerder al ophalen van je startnummer.

Stempelkaart

Wilt u aan alle 8 lopen meedoen? Dan kunt u een stempelkaart kopen voor € 30. U krijgt hiervoor ook een t-shirt. Daarnaast wordt uw tijd via MYLAPS bijgehouden. Dit is een digitale tijdwaarneming. U kunt uw gelopen tijd online vinden aan de hand van uw startnummer. Inschrijven voor een stempelkaart kan tot en met dinsdag 18 april 2023 via www.hoornbeweegt.nl.
Stempelkaarten kan je ophalen op woensdag 19 april bij Sport 2000 Bouchier Hoorn van 15.00 tot 18.00 uur en op donderdag 20 april bij Sport 2000 Bouchier Hoorn van 15:00-21:00 uur.

Na-inschrijving

Na-inschrijving is mogelijk. U kunt voorafgaand aan de eerste wijkenloop deze stempelkaart kopen voor alle wijkenlopen. Daar krijgt u dan ook een loopnummer en t-shirt bij. Losse deelname kan ook. Kosten voor 1 loop zijn € 4,50 zonder medaille en € 5 met medaille. U kunt zich ter plekke vanaf 18.30 uur inschrijven. Kom hiervoor wel iets eerder, de eerste loop is altijd wat drukker bij de inschrijving en ophalen van de startnummers.

Kidsloop

Ook dit jaar is er weer een kidsloop. Deze is voorafgaand aan de wijkenloop. Start om 19 uur. Deelname voor de kidsloop is €2,- zonder en €2.50 met herinnering. Na betaling kunnen de kinderen aan alle 8 lopen deelnemen. 

Data en Startplaats

  • Woensdag 10 mei Sporthal De Kers, Kersenboogerd
  • Woensdag 17 mei HSV Sport, Risdam-Noord
  • Woensdag 24 mei VV Hollandia, Binnenstad
  • Woensdag 31 mei AV Hollandia, Risdam-Zuid
  • Woensdag 7 juni Kanovereniging Flevo, Grote Waal
  • Woensdag 14 juni IKEC Hoorn Scheerder, Risdam-Zuid
  • Woensdag 21 juni VV Westfriezen, Zwaag
  • Woensdag 28 juni Hoornse Ren- en Toerclub, Hoorn-Noord

Als u zich inschrijft voor een stempelkaart voor de Wijkenlopen, geeft u daarmee toestemming voor de publicatie van uw loopnummer, voornaam, achternaam, geslacht en uitslagen van de Wijkenlopen op de website van MyLaps. Deze gegevens blijven daar staan tot de volgende editie van de Wijkenlopen in 2024. Wilt u niet dat deze gegevens gepubliceerd worden op de website van MyLaps? Stuur dan een e-mail naar teamsport@hoorn.nl. U kunt uw uitslagen van de Wijkenlopen dan niet terugvinden.