WIJKENLOPEN.NL

Blog van Robbert: Een tattoo is hot / Part 7

Blog van Robbert: Een tattoo is hot / Part 7

Zo tijdens het WK-voetbal in Brazilie wordt maar weer eens duidelijk hoe het uiterlijk een rol speelt in onze samenleving; bijna iedere welverdienende profvoetballer loopt met 1 of meerdere tattoo’s op z’n lijf over de velden.

Wat moet je daar nou van vinden? ‘Thumbs up’ zou je zeggen, maar is dat nou echt nodig……..
In het loopwereldje lijkt de trend namelijk nog echt door te zijn gebroken. En er lopen toch ook heel wat hardlopers op onze aardkloot rond! De meesten daarvan (nog) gewoon zonder tattoo.

Ja/ Nee ‘trendsetting’ ben ik ook niet echt, ik heb er geen …

Afgelopen woensdag-avond hoorde ik er ook al niet bij, of misschien toch wel: ik was namelijk niet bij de Wijkenlopen in Hoorn en niet (voor de buis met veel vrienden en nog meer bier) bij de 2-de WK Poule-wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Australie, maar bij de Triathlon Langedijk. Het leven bestaat immers uit het maken van keuzes nietwaar?

ik loop (soms best hard), dus ik besta!

Zonder tattoo gestart op de achtste – 500 meter zwemmen, 20 km fietsen en 5 km lopen – en het liefst zo snel mogelijk. Eigenlijk best wel een bijzondere/ revolutionaire avond bleek reeds tijdens het fietsonderdeel (rond de klok van 19.30 uur werd duidelijk dat ‘we’ ons geplaatst hadden!). Nog ff door fietsen en daarna de 5 km afraffelen met op het hoofd m’n speciale oranje gekleurde NOC/NSF cap. ’t Is zien en gezien worden he!

In 1 uur en 17 minuten kwam ik met die (best wel ‘opvallende’) cap glimlachend over de streep. Ik heb gewoon geen tattoo en ben eenvoudigweg niet ‘hot’, maar ik loop (soms best hard), dus ik besta!

Loop ze!

Groet Robbert

Advertenties