WIJKENLOPEN.NL

Spetterende afsluiting Hoornse wijkenlopen

Voorafgaand aan de start  kunnen deelnemers met een loopnummer meedoen aan een speciale loterij waar ze sportieve prijzen kunnen winnen. Om 19.30 uur gaat de wijkenloop van start. De looproute met een afstand van 2,5 kilometer kan 1, 2, 3 of 4 keer worden afgelegd. De deelnemers komen iedere ronde langs een verzorgingspost waar water klaarstaat. Aan de finish wacht een warm welkom, live muziek van de Notenkrakers, een welverdiende dorstlesser en een gezellige sfeer.

Kidsloop

Kinderen kunnen meedoen met een leuke kidsloop. De looproute rondom het HRTC-terrein start om 19.00 uur en heeft een lengte van 400 meter. Kinderen kunnen de route 1, 2, 3 of 4 keer afleggen.

Inschrijving

Deelnemers kunnen zich vanaf 18.30 uur inschrijven bij het clubgebouw van de HRTC, Holenweg 14 in Hoorn. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,00 exclusief medaille. Deelnemers die een medaille in ontvangst willen nemen betalen € 4,50. Meer informatie over de wijkenlopen staat op de website van Sportopbouwwerk Hoorn, www.sportopbouwwerkhoorn.nl.

Advertenties