WIJKENLOPEN.NL

BELANGRIJK: Startnummer omwisselen voor Wijkenlopen Zwaag

Team Sport van de gemeente Hoorn heeft een update gestuurd naar de deelnemers van de wijkenlopen waarvan de mailadres bekend is. Hieronder deze mail. Daarin wordt gevraagd om woensdag eerder aanwezig te zijn, namelijk om 19.00 uur.

 

Goedemiddag Wijkenlopers!!

Morgen is alweer de 7e Wijkenloop bij S.V. Westfriezen in Zwaag. Wij hopen dat u er ook weer bij bent. Graag even uw aandacht voor het volgende. We hebben er even op moeten wachten, maar morgen gaat het dan eindelijk gebeuren, de eerste proef met de tijdregistratie van Mylaps. Hiervoor moeten wij helaas wel weer wat aanpassingen doen, waaronder een nieuw startnummer voor alle stempelkaarthouders. Dit neemt natuurlijk wel even wat tijd in beslag, daarom wil ik u verzoeken om een half uur vóór aanvang van de Wijkenlopen, om 19.00 uur aanwezig te zijn. U kunt in de kantine uw startnummer omwisselen!

LET OP, U DIENT UW OUDE NUMMER WEER IN TE LEVEREN!!!

Met het nieuwe startnummer worden zowel de tijden van de 2,5, 5, 7,5 als 10-km lopers geregistreerd. De tijden kunt u terugvinden via de website van Mylaps.

Zonder nieuw startnummer kunnen wij uw tijd níet registreren.

U heeft ons bij de inschrijving toestemming gegeven voor de tijdregistratie op Mylaps. Mocht u hier alsnog vanaf zien, dan kunt u ons altijd een mail sturen via teamsport@hoorn.nl <mailto:teamsport@hoorn.nl> .

Wij hopen u morgen om 19.00 uur te zien in de kantine van S. V. Westfriezen! Geef het ook door aan uw wandelmaatjes, wij hebben helaas niet van iedereen een mailadres!!

Deel dit artikel met je mede wijkenloop maatjes.

Facebook
WhatsApp
Email
Telegram
Twitter
LinkedIn
Advertenties