WIJKENLOPEN.NL

Wijkenlopen gaan woensdag van start; volg alles via wijkenlopen.nl

HOORN – De wijkenlopen van 2024 vinden vanaf 8 mei 2024 acht woensdagen achter elkaar plaats in de gemeente Hoorn. Er wordt gelopen over een parcours van 2,5 kilometer, met de mogelijkheid om het 1, 2, 3 of 4 keer te lopen. Het hardloopevent is laagdrempelig, snelheid is niet het belangrijkste.

De wijkenlopen starten om 19.30 uur (inschrijven vanaf 18.30 uur) de kidsloop start daarvoor om 19.00 uur. Deelname bij de kinderen is € 2 zonder medaille en € 2,50 met medaille voor alle acht lopen. Tip is om vooral bij de eerste loop iets eerder aanwezig te zijn als je nog moet inschrijven.

Stempelkaart

Voor deelnemers die meerdere lopen meedoen is de aanschaf van een stempelkaart een optie. Voor €30 krijgen zij naast een startnummer ook een t-shirt. Bovendien hoef je niet voor elke loop in te schrijven. Helaas zijn de stempelkaarten niet meer in de voorverkoop te bestellen, alleen nog bij inschrijving zelf.

Data en locaties

Woensdag 8 mei            Sporthal De Kers, Kersenboogerd
Woensdag 15 mei          HSV Sport, Risdam-Noord
Woensdag 22 mei          VV Hollandia, Binnenstad
Woensdag 29 mei          AV Hollandia, Risdam-Zuid
Woensdag 5 juni            Kanovereniging Flevo, Grote Waal
Woensdag 12 juni          IKEC Hoorn Scheerder, Risdam-Zuid
Woensdag 19 juni          SV Westfriezen, Zwaag
Woensdag 26 juni          Hoornse Ren- en Toerclub, Hoorn-Noord

Foto’s en uitslagen via wijkenlopen.nl

De redactie van OnsWestfriesland.nl houdt sinds de editie van 2014 een website bij met alle informatie over de Wijkenlopen in Hoorn. Via www.wijkenlopen.nl vinden deelnemers een handig overzicht van alle locaties, route kaartjes, maar ook veel foto’s en uitslagen van elke loop.

Advertenties