WIJKENLOPEN.NL

Hoornse Wijkenlopen zijn gestart

start_wijkenlopen_kboogerd2014HOORN – Woensdagavond om 19.30 uur stonden vele honderden hardlopers voor de startstreep in de Kersenboogerd. Na het aftellen van 10 tot 1 en daarna het startschot waren de Hoornse Wijkenlopen 2014 officieel gestart.

De eerste loop in de Kersenboogerd is altijd heel druk ook met deelnemers voor de Kidsloop die een half uur eerder hun rondje(s) van 500 meter liepen. Terwijl zij de ronden lopen schreven de laatste deelnemers zich nog snel in voor de loop of hadden zich vooraf via internet ingeschreven en haalden hun startnummer op. Voor de inschrijvers met een stempelkaart, zij kunnen dan elke wijkenloop meedoen, lag er ook nog een fluorescerend geel t-shirt klaar.inschrijving_wijkenlopen_kboogerd2014

Beetje regen

Na ruim een half uur lopen kwamen de eerste druppels uit de lucht vallen. Gelukkig bleven veel toeschouwers, zeker rondom de start en finish plek bij sporthal de Kers, staan om vrienden, kennissen of familieleden aan te moedigen om de eigen doelstelling voor die avond te halen.

Uitslag en tijden

Donderdag op deze website meer foto’s en een montage van de video die tijdens het hardlopen is gemaakt met een gopro (beschikbaar gesteld door MediaMarkt Hoorn). Tevens de uitslag met tijden van alle lopers die de 10km hebben volbracht met startnummer.

#wijkenlopen sociaal

Doe op social media mee via #wijkenlopen. Tweets en Instagram foto’s met die hastag worden automatisch op de homepage gezet. Dit kan de gehele week. Foto’s doorsturen kan via foto@wijkenlopen.nl. Jij kunt toch wel een leuke verhaal bijhouden over de wijkenlopen dit jaar? Stuur de redactie een e-mail blog@wijkenlopen.nl.

 

Advertenties