WIJKENLOPEN.NL

Sportieve en gezellige afsluiting Hoornse wijkenlopen

HOORN – Op woensdag 25 juni vindt op het HRTC-terrein aan de Holenweg de laatste wijkenloop van dit jaar plaats. Met gemiddeld 500 lopers per week is het loopevenement voor het 25e achtereenvolgende jaar een succes. Om dit te vieren zet het Sportopbouwwerk van de gemeente Hoorn de deelnemers tijdens deze laatste wijkenloop in het zonnetje.

Voorafgaand aan de start kunnen deelnemers meedoen aan een speciale loterij waar ze leuke prijzen kunnen winnen. Om 19.30 uur gaat de wijkenloop van start. De looproute met een afstand van 2,5 kilometer kan 1, 2, 3 of 4 keer worden afgelegd. De deel www.wijkenlopen.nl nemers komen iedere ronde langs een verzorgingspost waar water klaarstaat. Aan de finish wacht een warm welkom, live muziek van de Notenkrakers, een welverdiende dorstlesser en een gezellige sfeer.

Kidsloop

Kinderen kunnen meedoen met de kidsloop. De looproute rondom het HRTC-terrein start om 19.00 uur en heeft een lengte van 400 meter. Kinderen kunnen de route 1, 2, 3 of 4 keer afleggen.

Inschrijving

Deelnemers kunnen zich vanaf 18.30 uur inschrijven bij het clubgebouw van de HRTC, Holenweg 14 in Hoorn. Het inschrijfgeld bedraagt 4 euro exclusief medaille. Deelnemers die een medaille in ontvangst willen nemen betalen 4,50 euro. Meer informatie over de wijkenlopen staat op de website van Sportopbouwwerk: www.sportopbouwwerkhoorn.nl en natuurlijk op www.wijkenlopen.nl

Advertenties