WIJKENLOPEN.NL

Wijkenlopen Risdam Noord bij HSV Sport [+video]

HOORN – Woensdagavond 14 mei werd de tweede wijkenlopen van Hoorn van dit jaar gelopen vanaf het terrein van HSV Sport. Een mooi parcours door de wijk Risdam Noord. Veel velen weer een loop om de grenzen weer op te zoeken voor anderen de warming up voor zondag met Hoorn Marathon.

Helaas wederom weer een kleine bui boven Hoorn. Maar diverse lopers noemen het ook ‘verfrissend’ en ‘lucht vol zuurstof’. Dat is mooi de positieve kant ervan inzien. Bij de finish merkten wij diverse positieve geluiden op van lopers die al sneller liepen dan vorige week. Maar naast het lopen van scherpe tijden was ook vooral de genoegdoening na de finsh de grootste overwinning. Weer gered! Op naar de volgende, wellicht zondag bij Marathon Hoorn.

Uitslag en foto’s

De uitslag van de wijkenloop van 14 mei, volgt direct nadat wij de uitslagenlijst binnen hebben. Waarschijnlijk donderdag in de loop van de middag.

Heb je foto’s? Mail ons die foto’s door via foto@wijkenlopen.nl. Graag delen wij die met de bezoekers van deze website. Op de blog pagina binnenkort weer een nieuwe ervaring van enkele hardlopers. Die van vorige week van Robbert en Maureen zijn nu al te lezen.

Maak #wijkenlopen sociaal. Gebruik het op Twitter, Instagram en Flickr. Je berichten komen dan direct op deze website.

Video Rondje

Voor de niet lopers hebben wij een realtime video opgenomen vanaf de start tot en met het voltooien van de eerste ronde. Het geeft een mooi overzicht van het parcours en de vele lopers met elk een eigen doel en snelheid. Wat opvalt is ook de rust die hardlopen geeft. Bewust daarom dit keer geen muziek onder de beelden.

De video met een kortere montage met ook doorkomsten en finish momenten van andere lopers volgt snel.

Advertenties