WIJKENLOPEN.NL

Blog van Robbert: Hoornse Wijkenlopen Editie 2015

Blog van Robbert: Hoornse Wijkenlopen Editie 2015

Jaarlijks terugkerend op de hardloop-agenda; De Hoornse Wijkenlopen Editie 2015 – door Robbert van Meulem

Sinds april 2007 ben ik, Robbert van Meulem, lid van Loopgroep Hoorn. Doorgestroomd vanuit de triathlon-sport, was ik destijds op zoek naar de juiste prikkel om het hardlopen op een, voor mij persoonlijk, aanvaardbaar niveau te onderhouden. En dat kon – en kan nog steeds – bij de Loopgroep en door o.a. deel te nemen aan de Hoornse Wijkenlopen

Tsjonge jonge jong, wat vliegt de tijd. Het lijkt nog maar zo kort geleden dat ik de eerste blog schreef op verzoek van Alex Gitzels (razende reporter van OnsWestfriesland). Inmiddels is dat dus een jaar geleden…
’t Is ook goed nieuws want: ik ben weer van de partij bij de wekelijkse rondjes op de woensdagavond in Hoorn!

Uniek is echter het feit dat ik nu al weet dat ik de eerste omloop op woensdag 06 mei a.s. zal missen. De kinderen hebben dan lekker een weekje mei-vakantie en dat wordt traditioneel gevierd met een verblijf in Diever, dus voor mij geen rondje(s) Kersenboogerd…..

Niet getreurd, de overige omloopjes in achtereenvolgens Risdam Noord (HSV Sport), Julianapark (vv Hollandia), Blauwe Berg (av Hollandia), Grote Waal (kanovereniging), Risdam Zuid (Vredehof), Zwaag (vv Westfriezen) en Hoorn Noord (HRTC) zal ik er ‘gewoon’ staan.

We hebben het nog even niet over (loop-)tijden. Inschrijven is prioriteit nummer 1. En zeg nou zelf: Waar kun je nog aan 8 goed georganiseerde wedstrijden meedoen voor de prijs van € 25,-?

Hulde bij voorbaat aan Sportopbouwwerk Hoorn! Let’s run!

Groet Robbert

Advertenties