WIJKENLOPEN.NL

Blog van Robbert: Trainingsvakantie

De meeste deelnemers aan de Wijkenlopen hebben hun eerste deel er inmiddels op zitten, ik was echter met vakantie afgelopen week. Lekker met de kinderen, die inmiddels 12 en 14 zijn een weekje naar Drenthe!

En het weer zat aardig mee deze reis, zo konden we de eerste volle dag met onze eigen meegenomen fietsen naar Elsloo rijden (en weer terug).

De volgende dag was het 4 mei, niet echt een dag om de ‘bloemetjes buiten te zetten’, zal ik maar zeggen. Een beetje op de bank hangen in de bungalow, is ook wel eens fijn. Ik besloot echter aan het eind van de middag toch nog maar even de racefiets uit te testen, een rondje van 35 km afgeraffeld in de regio.

Pap, wil je morgen met me hardlopen? Nou, dan doe je dat!

De volgende dag vroeg op voor een trimloopje met m’n dochter, die had het dag ervoor al gevraagd: Pap, wil je morgen met me hardlopen? Nou, dan doe je dat!

’s Middags met het hele gezin naar de (Bevrijdingsmarkt)markt, want daar ontkom je niet aan in NL op 5 mei.

Woensdag moesten we dan maar eens naar Dwingeloo (op de fiets natuurlijk), een cappuccinootje halen bij de beste bakker van het dorp en met een grote omweg weer terug, ’t Is tenslotte zo mooi daar in het oosten van het land, dan wil je d’r ook wat van zien, als je d’r toch bent….

Donderdag hadden we een reservering gedaan bij het Outdoor Klimpark in Grolloo; echt leuk om te doen, 2 uur lang klimmen, klauteren, abseilen, tokkelen en tussendoor onze eigen gemaakte boterhammetjes op eten. ’s Middags nog maar een keer op de racefiets een rondje Doldersum, Vledder, Wanneperveen, Diever. Even tijd voor mezelf ingelast.

En vrijdag was het tijd voor het huren van een stel mountainbikes/ ATB – beetje crossen door de bossen. Ook weer een halve dag mee zoet geweest. Ik had zoveel adrenaline in m’n lijf dat ik de dag afsloot met een duurloopje op tempo.

En zaterdag tenslotte inpakken en weg wezen!

Vakantie? Het leek verdorie wel een trainingskamp….

Tot woensdag

Robbert

 

Advertenties