WIJKENLOPEN.NL

We zijn weer begonnen aan Wijkenlopen 2017

HOORN – Woensdagavond was de start van de wijkenlopen van 2017. Zowel de kidsloop als vele hardlopers die een of meerdere rondjes van 2,5 km liepen troffen het met het weer. Zonnetje en niet te warm.

Bij sporthal De Kers in de Hoornse wijk Kersenboogerd is traditiegetrouw de start van de wijkenlopen. Daar waar de voorinschrijvers hun startnummer en sportshirt konden ophalen en latere beslissers ook kunnen inschrijven voor alle acht de wijkenlopen of alleen deze.

Kidsloop

De kidsloop kende een mooi deelnemersveld met vele bekende gezichten van eerdere editie. “Ik ben hierheen komen lopen en zoals je ziet is mijn conditie nog niet zo goed”, reageerde wethouder Ben Tap op zijn iets latere aanwezigheid voor het startschot. Na een waarschuwing om toch in het begin vooral niet te hard te lopen, wenste hij de kinderen succes en loste het startschot.

<foto’s kidsloop op facebook>

https://www.facebook.com/Onswestfriesland/posts/677744609077450

Foto’s uitslagen en video’s

Donderdag einde van de dag hopen wij de fotoserie van de 2,5-10km lopers hier te kunnen laten zien. Daarbij ook de video op de finishlijn. Iedereen die gefinisht is met 2,5km tot de 10km lopers staan op deze video.

Advertenties