WIJKENLOPEN.NL

Wijkenlopen Hoorn zijn weer terug; start vanaf woensdag 11 mei

HOORN – Na twee jaar afwezigheid zijn de Hoornse Wijkenlopen terug van weggeweest. Vanaf 11 mei kunt u 8 weken op rij meedoen met de Wijkenlopen. Elke loop start woensdagavond op een andere wijk in de gemeente Hoorn. Op acht woensdagavonden in mei en juni lopen we weer wekelijks in een andere wijk. Elke Wijkenloop begint traditioneel met een speciale loop voor kinderen: de Kidsloop.

Meedoen met een enkele loop

Het parcours is 2,5 kilometer. U kunt het parcours 1, 2, 3 of 4 keer lopen. Kosten voor 1 loop zijn € 4,50 zonder medaille en € 5 met medaille. U kunt zich ter plekke vanaf 18.30 uur inschrijven.

Stempelkaart en tijdwaarneming

Wilt u aan alle 8 Wijkenlopen meedoen? Dan is het voordeliger om een stempelkaart te kopen voor € 30. U krijgt hiervoor ook een t-shirt. Daarnaast wordt uw tijd via MYLAPS bijgehouden. Dit is een digitale tijdwaarneming; u kunt uw gelopen tijd online vinden aan de hand van uw startnummer. Voorinschrijven voor een stempelkaart kan tot en met zondag 8 mei via de website Hoorn Beweegt.

Kidsloop

Speciaal voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar is er de kidsloop van 500 meter. Ook kinderen mogen het parcours maximaal 4 keer lopen. De kidsloop vindt plaats op dezelfde dagen, voorafgaand aan de Wijkenlopen. Starttijd: 19.00 uur Kosten: € 2,50. Dit is voor alle 8 lopen inclusief 1 medaille. Uw kind mag hiervoor net zo vaak meedoen als hij of zij zelf wil.

Kijk voor een overzicht van alle data, locaties, looproutes en veel foto’s en video’s op www.wijkenlopen.nl. Deze fanpagina is gemaakt door de redactie van nieuwswebsite OnsWestfriesland.nl

Advertenties