WIJKENLOPEN.NL

Meedoen aan Start met wijkenlopen 2023

Je leeftijd, je loopervaring en je conditie maken niet uit. Iedereen kan meedoen. Tijdens de zes trainingen bouw je je conditie op en leer je hoe je blessures kunt voorkomen. Het loopdoel is het uitlopen van 2,5 kilometer tijdens de Wijkenlopen in mei en juni.

De cursus kost € 55 en is inclusief t-shirt en stempelkaart voor de Wijkenlopen. Inschrijven kan tot en met 31 maart 2023 via www.hoornbeweegt.nl. De trainingen zijn bij A.V. Hollandia op de Blauwe Berg. Zes trainingen op: 1, 8, 15, 22 en 29 april en 6 mei. De trainingen zijn op zaterdag van 9.30 tot 11.00 uur.

Waar bestaat de training uit?

  • Wat: Een looptraining bestaande uit zes trainingen, onder begeleiding van een professionele en gediplomeerde trainer
  • Voor wie: Beginnende lopers
  • Waar: AV Hollandia (Blauwe Berg)
  • Kosten: € 55 (dit is inclusief inschrijving voor de Wijkenlopen). U kunt dit bedrag contant op locatie betalen. Of u kunt gebruik maken van het Meedoen budget (de Sport- en Cultuurstrippenkaart) van de gemeente Hoorn.

Als u zich inschrijft voor een stempelkaart voor de Wijkenlopen, geeft u daarmee toestemming voor de publicatie van uw loopnummer, voornaam, achternaam, geslacht en uitslagen van de Wijkenlopen op de website van MyLaps. Deze gegevens blijven daar staan tot de volgende editie van de Wijkenlopen in 2024. Wilt u niet dat deze gegevens gepubliceerd worden op de website van MyLaps? Stuur dan een e-mail naar teamsport@hoorn.nl. U kunt uw uitslagen van de Wijkenlopen dan niet terugvinden.

Advertenties