WIJKENLOPEN.NL

Voorinschrijving Wijkenlopen Hoorn 2023 tot en met 18 april

HOORN – Ook dit jaar gaan de Wijkenlopen in Hoorn weer plaatsvinden. Acht woensdagen achter elkaar wordt er gelopen door de diverse wijken in Hoorn. Deelnemers kunnen zelf kiezen tussen het aantal ronden die zij gaan lopen. Elke ronde is circa 2,5 km en kan 1,2,3 of 4 keer gelopen worden.

Deelnemers die meerdere afstanden gaan lopen kunnen een stempelkaart kopen voor €30,-. Naast de stempelkaart krijgt je een startnummer en een hardloop t-shirt. Daarnaast wordt uw tijd via MYLAPS bijgehouden en hoef je niet telkens in de rij te staan bij de inschrijving.

Tijdwaarneming

De tijdwaarneming is net als de laatste lopen van Wijkenlopen 2022 digitaal. Er zit een chip verwerkt in het startnummer die elke ronde je tijd registreert. De gelopen tijd is online te vinden aan de hand van het startnummer. De uitslagen zijn de volgende dag online te bekijken via www.wijkenlopen.nl/uitslagen.

Inschrijven

Inschrijven voor een stempelkaart kan tot en met dinsdag 18 april 2023 via www.hoornbeweegt.nl. Stempelkaarten kan je ophalen op woensdag 19 april (15.00 – 18.00) en donderdag 20 april (15.00 – 21.00 uur) bij Sport 2000 Bouchier Hoorn bij het Hof van Hoorn in Hoorn.

Advertenties